top of page

Hoe kan ik mijn verjaardag op Instagram-account bewerken of toevoegen?

Instagram is een van de meest populaire en prestigieuze social media platforms ter wereld. Instagram is het afgelopen decennium aan de macht gekomen en heeft in korte tijd miljoenen gebruikers voor zich gewonnen. U kunt uw persoonlijke gegevens, waaronder naam, geboortedatum en nog veel meer, eenvoudig delen op uw Instagram-account.


Het toevoegen van je naam, geslacht, telefoonnummer of geboortedatum is supereenvoudig op Instagram, maar sommige gebruikers vinden het misschien moeilijk om dit te doen. Daarom geven we je hier in dit artikel een stapsgewijze handleiding om de verjaardagsdatum op je Instagram-account toe te voegen of te bewerken. Waarom moet je überhaupt een geboortedatum invullen? Welnu, Instagram heeft een aantal beleidsregels die alleen gebruikers boven de 18 jaar toestaan een account te hebben. Daarom is het rudimentair om je geboortedatum toe te voegen aan Instagram voor volledige toegang tot je account.


Neem contact op met Instagram als je hulp nodig hebt met iets anders op Instagram.


Volg de onderstaande stappen om je verjaardagsdatum op Instagram-account te bewerken of toe te voegen.


Stappen om mijn verjaardag op Instagram-account te bewerken of toe te voegen


  • Om toegang te krijgen tot uw Instagram-profiel, klikt u op instagram-gebruikersprofiel in de rechterbenedenhoek.

  • Selecteer Profiel bewerken in het vervolgkeuzemenu.

  • Selecteer Instellingen persoonlijke informatie in het vervolgkeuzemenu.

  • Tik op Verjaardag en voer je geboortedatum in, of klik op Bijwerken op Facebook om je gegevens bij te werken.

  • Het is belangrijk op te merken dat nadat u uw geboortedatum in uw profiel heeft ingevoerd, deze niet meer kan worden gewijzigd.

  • Bovendien wordt je geboortedatum niet gedeeld met andere Instagram-gebruikers.

Opmerking: als je je Instagram-account aan je Facebook-account hebt gekoppeld en je verjaardag wilt bijwerken, kun je dat doen op Facebook en vervolgens bijwerken op Instagram. Als je je Instagram-account niet aan je Facebook-account hebt gekoppeld, kun je je verjaardagsgegevens nog steeds toevoegen of wijzigen op Instagram.


Hulp nodig? Bellen Instagram Klantenservice en neem contact op met enkele van de meest bekwame Instagram-agenten die jarenlange ervaring hebben met het oplossen van Instagram-problemen. We hebben een staat van dienst in het vinden van de beste oplossingen en het onmiddellijk oplossen van problemen, dus bel ons nu.


bottom of page